Hozzávalók :
- 50 dkg sertéscomb vagy sertéslapocka
- 30 dkg gomba
- 10 dkg füstölt szalonna
- 1 db paprika
- 1 db paradicsom
- 2 fej vöröshagyma
- 2 dl tejföl
- 2 evőkanál finom liszt
- pirospaprika
- őrölt fekete bors
- só
Elkészités:
A sertéscombot és a szalonnál csikokra vágjuk. A gombát szeletekre, a hagymát apróra vágjuk. A paprikát és a paradicsomot felkockázzuk. A piritott szalonnán megfonnyasztjuk a hagymát, rátesszük a paprikát, a paradicsomot, és pár percig pároljuk. Ez után a húst is hozzá adjuk, meg a gombát, és megsózzuk, borsozzuk. Ha a hús minden része már fehér, megszórjuk a pirospaprikával, és egy minimális vizet alá öntünk, majd puhára pároljuk. Habarást készitünk a lisztből és a tejfölből, majd behabarjuk és kiforraljuk.
Jó étvágyat kivánunk mindenkinek, aki ezt most elkésziti és fogyasztja.
Bogi :)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése